Ваканция в Созопол

Ваканция в Созопол

Posted on by admin

Ваканция в Созопол,

къща за гости Деница ,

Стар Град,ул .Теменуга 3

Ако планирате ваканция в Созопол или просто минавате оттук ,не забравяйте – Созопол е градът на Спасението ,градът който сбъдва желания .

Ако имате желания ,които искате да се сбъднат обезателно трябва да посетите старата част на Созопол.Тук има две места ,които по магически начин могат да превърнат желаното от вас в реалност .

Созопол Стар Град
Созопол ,Старият Град

Едното място е в древния кладенец на трите нимфи -останал от античната епоха на Аполония Понтика – преданията разказват ,че това място е вълшебно ,ако пуснете монета там и си пожелаете нещо ,то ще се сбъдне.Разбира се ,трябва и да вярвате в положителните сили ,които да придвижат желаното към вас.

Ако сте вярващ християнин посетете Църквата със светите мощи на Йоан Кръстител.Според вярващите – трябва три дни да се пости ,да се посещава храма и да се казват молитви .Тогава желаното ще се реализира  в най- близко бъдеще.

[youtube_sc url=“http://youtu.be/Sr8AYXsSgiQ“ title=“Созопол,къща%20за%20гости%20Деница%20,стаи“ rel=“0″ showinfo=“0″ showsearch=“0″]

[youtube_sc url=“http://youtu.be/uVByMT5mmyQ“ title=“Созопол,стаи%20под%20наем%20,Къща%20за%20гости%20Деница,“ rel=“0″ showsearch=“0″]

Апартамент в Созопол

Студио в Созопол

Едностаен в Бургас

 

balnirokli.net-baner3

4dba3ff0c8f9b2cda68ea2a888d34608