ПОЧИВКА В СОЗОПОЛ

ПОЧИВКА В СОЗОПОЛ

Posted on by admin

ПОЧИВКА В СОЗОПОЛ

Почивка в Созопол
Почивка в Созопол

Созопол стар град

В Созопол се провеждат празниците на изкуствата Аполония ,и тук се събират почитателите на музиката ,театъра и изобразителното изкуство и  най- известните творци ,които съчетават почивката в Созопол с културни изяви.

В Старата част на Созопол е запазена старинната възрожденска архитектура .Тук може да усетите една нестандартна атмосфера и да се потопите в духа на отминалите времена .В новия град ври и кипи от барове ,дискотеки и модерни сгради в духа на новото време за всеки има по нещо ново и интересно.

Созопол
Почивка в Созопол

Природата на  Созополския залив е изключително красива .Няма по- голяма романтика от това да посрещнеш изгрева на брега на морето именно в Созопол.Слънцето се превръща в огромна огнена сфера и обагря небето и морето в безброй  интересни нюанси .

Почивката в Созопол може да бъде изключително интересна за всеки любител на приключенията ,не случайно хиляди влюбени двойки идват тук всяко лято да се наслаждават на прекрасната природа.

Почивка в Созопол
Почивка в Созопол

Къде да почиваме в Созопол:

Стаи в Созопол – старата част на Града Къща за Гости Деница

Студио Романтика в Новата част на Созопол

Апартамент във вила Съни Хилс 2

[youtube_sc url=“http://www.youtube.com/watch?v=jxampeAmBZU“ playlist=“созопол“ title=“Созопол%20,На%20море%20в%20Созопол,Ваканция%20в%20Созопол“ rel=“0″ showsearch=“0″]

 

балнирокли-нет-банер

4dba3ff0c8f9b2cda68ea2a888d34608